Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Преку „Vakcinacija.mk“ пријавени 55.970, а преку матичните лекари 29.209 лица за вакцина

  Министерството за здравство информира дека досега преку веб-страницата „Vakcinacija.mk“ 55.970 лица ја пополниле формата за аплицирање преку искажување на…

Read More