Вести Македонија Став Ударни вести

Промовирана Национална платформа за женско претприемништво за економско јакнење на жените

  За креирање на вистински политики кои ќе придонесат за унапредување на женското претприемништво во земјата, потребно е да се обединат сите главни чинители, што ќе се постигне преку креирање на Националната платформа за женско претприемништво, чија промоција се случи денеска во хотел Хилтон, на коференција на која учествуваа министри, високи претставници на Делегацијата на […]