Алтернатива Настани

Чифте амам: Голема изложба на Младен Туниќ на „Литера 2021“

  Околу 230 илустрации што со децении красат сликовници, детски книги, учебници, детски списанија, 40-тина книги ќе бидат дел од првата ретроспективна изложба на дела на илустраторот Младен Туниќ, што ќе биде отворена вечерва (3 јуни) во 19.30 часот во Чифте амам во Скопје. Организатор на изложбата која е насловена „Детската радост на Младен Туниќ“ […]