Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Филипче: Ревакцинацијата на македонските граѓани во Србија ќе биде во Ниш и Врање

  Министерот за здравство Венко Филипче информираше дека утрово со слушнал со српскиот министер за здравство Златибор Лончар со кој договориле да се организира ревакцинирање на македонските граѓани некаде поблиску, односно Ниш или Врање. Најголем дел од граѓаните, треба да се ревакцинираат од 17 до 20 јуни, но детали каде ќе биде нивното ревакцинирање ќе […]