Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Двајца млади пациенти на дијализа ќе добијат бубрези од починат донор

  Двајца млади пациенти на дијализа ќе добијат бубрези од починат донор чие семејство вчера попладне даде согласност за да…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Завршена трансплантацијата на срце, во тек се двете трансплантации на бубрег од починат донор

  Во моментов на Клиниката за урологија во тек се двете трансплантации на бубрег од починат донор. Двајца пациенти на…

Повеќе