Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Завршена трансплантацијата на срце, во тек се двете трансплантации на бубрег од починат донор

  Во моментов на Клиниката за урологија во тек се двете трансплантации на бубрег од починат донор. Двајца пациенти на…

Повеќе