Вести Македонија Ударни вести

Општина Центар ја отплати последната рата од кредитот за катната гаража „Судска Палата“

  Општина Центар ја отплати последната рата од кредитот подигнат за изградба на катната гаража „Судска Палата“, спроти комплексот факултети на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, до зградата на МРТВ. Кредитот за изградба на катната гаража бил подигнат во 2011-тата година, од страна на тогашното општинско раководство и изнесувал вкупно 2.535.000 евра, односно околу 156.200.000 […]