Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Голема хуманитарна донација на Comodita Home на душеци и перници од над 100 000 евра

  Comodita Home, најголемиот малопродажен ланец за производи за домот,  ќе помогне со донации на повеќе здравствени установи во земјава, клиники, здравствени домови, домови за деца без родители, домови за стари лица и загрозени семејства.     Под слоганот „Секој сон е важен“, Comodita Home ќе ја започне донаторската акција која планираме да ја спроведеме […]