Categories: Алтернатива, Настани, Ударни вести

Даут-пашин амам: Изложба на академик Васко Ташковски

  НУ Национална галерија на Република Северна Македонија има особена чест и задоволство да ја најави ретроспективната изложба на академик…

Повеќе