Алтернатива Настани

ЈП Лајка: Се вдоми кучето Кате

  На нашата Кате конечно и се насмевна среќата. Пред речиси една година беше донесена во нашето прифатилиште откако преплашена влегла во Zoo Skopje. Кате некогаш била домашен миленик и затоа по третманот ја задржавме во прифатилиштето и никогаш не прекинавме да веруваме дека ќе и најдеме дом. Упорноста се исплатеше. Овој пат нашите херои повторно […]