Алтернатива Македонија Настани

Панел на ЦИВИЛ „Родовата еднаквост: Меѓу декларациите и реалноста“

  ЦИВИЛ  ќе одржи панел дискусија на тема „Родовата еднаквост во Северна Македонија: Меѓу декларациите и реалноста“, денес, 10 декември , со почеток во 11 часот во студиото на ЦИВИЛ во Бизнис центарот „Палома Бјанка“ во Скопје.   ЦИВИЛ им го честита 10 декември, Меѓународниот ден на човековите права на сите граѓанки и граѓани на Северна Македонија и […]