Алтернатива Вести Македонија Настани

Прва публикација на “ЕДНА МОЖЕ” – „Компилација МЕГАФОН 1″

  “Нашето женско писмо, во форма на „Компилација МЕГАФОН 1: Анонимна реалност/дојави на еднородителски семејства и самохрани мајки во Република Северна Македонија“, има за цел да ги обелодени предизвиците со кои се соочува денешната самохрана мајка и со самото тоа да ги стави во јавната сфера, каде сите имаме одговорност кон подобрување на животите на […]