Вести Македонија Топ теми Ударни вести

МНР: Нашите граѓани кои се наоѓаат во Казахстан се безбедни

  Министерството за надворешни работи известува дека согласно остварените комуникации со дел од граѓаните на Република Северна Македонија кои во моментов се наоѓаат во Казахстан иатите се безбедни и засега не е регистриран ниту еден наш граѓанин кој е повреден или загрозен.  Министерството за надворешни работи продолжува континуирано да ја следи состојбата во Казахстан и […]