Вести Изјави Македонија Топ теми Ударни вести

Министерот Бектеши со извинување до новинарите

  “Несомнено е дека новинарите имаат клучна улога во нашето општество, нивниот придонес и работа е многу важен во најефикасното и најтранспарентното функционирање на државните институции.   Но, при нашата транспарентност, при секојдневното соочување со новинарите за прашањата за кои сме и надлежни, може да дојде и до недоразбирања во различни ситуации.   Од ваков […]

Вести Македонија Став Топ теми Ударни вести

Здружението на медицински сестри бара извинување од Биба Додева

  Унијата на ЗМСТАС предводени од Здружението на медицински сестри, техничари, акушерки и стоматолошки сестри „ЗА НАС“ би сакала јавно да го истакне незадоволството од произнесениот јавен став во однос на медицинските сестри  од страна на естрадниот уметник и претседател на здружение на граѓани – Биба Додева.     Користејќи недолични изјави со низок вокабулар […]