Алтернатива Настани

Нова книга од ИЛИ-ИЛИ: “Тупаници” од Пјетро Гроси

  Денес од печат излезе нова книга во популарната едиција „ПРОаЗА“ на издавачката куќа ИЛИ-ИЛИ, „Тупаници“ од Пјетро Гроси. Преводот од италијански на македонски јазик е на Катерина Сотирова, а излегувањето на книгата е поддржано од „Креативна Европа“ на ЕУ и Министерството за културан на РСМ.     Раскажани со штеделив и моќен глас што […]