Алтернатива Настани

Концертна промоција на албумот “ЕХО” од Зарина Првасевда

  На 15ти Април во Македонската Филхармонија, ќе се случи долго очекуваниот и најавуван настан на Зарина Првасевда каде таа ќе одржи свој солистички концерт-промоција на нејзиниот прв официјален студиски албум, насловен како “ЕХО”, кој во деновите што следат ќе излезе под етикетата на Croatia Records, која важи за најголема и најпродуктивна издавачка куќа на […]