Вести Свет Став Ударни вести

Која е крајната цел на Кина со мерките против КОВИД? – Ненси Чијан

  Веќе две години, политиката на Кина против КОВИД, односно преземањето секоја можна мерка за да се елиминира појавата на КОВИД-19, се покажа како ефикасна во однос на нејзината зацртана цел. Меѓутоа, бидејќи овој пристап не може да се одржува бесконечно, политичките лидери во земјата треба да почнат да размислуваат за излезна стратегија./РесПублика Во поголемиот […]