Алтернатива Настани

“Како да се ограби банка” во Драмски театар

  “Како да се ограби банка”, Драмски театар, 14 мај, 20 часот Автор: Сами Фејд Режија: Иван Манасковски Превод: Коле Ангелковски Сценографија: Доротеа Ѓорѓиевска Костимографија: Фросина Настевска Избор на музика: Иван Манасковски Кореографија: Катерина Шехтанска – Лаковски Играат: Лазе Манасковски Марија Кондовска Гоце Тодоровски Симон Манасковски Катерина Шехтанска – Лаковски Калина Наумовска Игор Георгиев Времетраење: […]