Алтернатива Настани

Лидија Вукиќевиќ со претставата “Чекајќи го министерот” на турнеја низ Македонија

  Мега популарната актерка од бившите ју простори Лидија Вукиќевиќ од следната седмица повторно доаѓа кај нас. Таа и нејзиниот тим по барање на публиката започнуваат со втора турнеја кај нас со хит комедијата “Чекајќи го министерот”.     Оваа хит комедија го остава гледачот без здив од смеа, како резултат на комичните ситуации кои […]