Алтернатива Настани

Кој е министерот? – Лидија Вукиќевиќ со претстава “Чекајќи го министерот”

  Кој е министерот кој го чека Лидија Вукиќевиќ? Голема актерка од бившите ју простори Лидија Вукиќевиќ доцна во ноќта пристигна заедно со својот колега Семир Гичиќ на Скопскиот аеродром. За кој министер станува збор сеуште незнаеме и незнеме кој министер станува збор,но сепак Лидија сака да го дочека. Тоа што официјално се знае дека […]