Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Во Општина Центар поделени 150 пакети за граѓани со висок социјален ризик

  Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, заедно со директорот на Меѓуопштинскиот центар за социјална работа, Лиридон Бафтији и претставници…

Повеќе