Алтернатива Настани

Женска лидерска Конференција „ЈАС СУМ ЖЕНА“ во МКЦ

  Првата Глобална Женска Лидерска Конференија „Јас Сум Жена“ се организира со цел да се претстави позицијата на жената во современото македонско општество, како и кои се предностите и предизвиците со кои се соочуваат Македонките, во и надвор од Македонија.   Младински културен центар 20-21 јули.   Темите кои ги опфаќа конференцијата се поделени во […]