Алтернатива Настани

Разговор со уметниците Брук Ендрју и Иман Иса во МСУ

  На покана на Музејот на современа уметност – Скопје на 6 и 7 септември со почеток во 19 часот во џепното кино на музејот ќе се одржи отворен разговор/предавање со двајца меѓународно познати уметници.   Покрај тоа што ќе одржат Artist talk, целта на посетата на Брук Ендрју и Иман Иса на нашиот музеј […]