Вести Македонија Ударни вести

Разрешен директорот на Водовод Златко Перински

  Град Скопје го разреши Златко Перински, в.д директорот на Јавното претпријатие Водовод и канализација, поради самоволие и несоодветно постапување во постапка за милионски тендер. Поради обиди за влијание кои се сметаат за тенденција која ги потврдува основаните сомнежи на Град Скопје за самоволие и несоодветно постапување во постапката за избор на изведувач на тендер […]