Вести Македонија Топ теми Ударни вести

За 3 месеци продолжено замрзнувањето на маржата на основните прехранбени производи

  Владата денеска, донесе Одлука за изменување на Одлуката за посебни услови за трговијата на одделни стоки, со што продолжува да важи Одлуката за определување на највисока трговска маржа на основните прехранбени производи во трговијата на големо и на мало за следните три месеци, односно до 31 декември 2022 година. Тоа значи дека останува да […]