Алтернатива Настани

Почнува едукативната програма „МСУ Школо“

  Едукативната програма во рамките на МСУ – Скопје го проширува образовниот дискурс со серија предавања и работилници под наслов „МСУ Школо“ под менторство на уметникот Никола Узуновски.   Програмата почнува на 18 октомври, со почеток во 19.30 часот во МСУ. Предавањата ќе се организираат еднаш неделно, секој вторник (освен 26 октомври). Предавањата се бесплатни. […]