Вести Изјави Македонија Ударни вести

Приватните превозници со блокада до исплата на долгот кон нив

  Координативното тело на приватните превозници донесе одлука со која утре, со почеток во 6 часот ќе бидат блокирани Илинденска, од семафорите после Влада до МИ-ДА. Блокирањето ќе биде со паркирање на 200 автобуси и тоа само на десните ленти. Според Ленин Јовановски, бидејќи не е постигнат договор со градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска […]