Алтернатива Настани

Новогодишен концерт на Градски дувачки оркестар во МКЦ

  Новогодишен концерт на Градски дувачки оркестар во МКЦ, на 15 декември, сала 25 Мај, почеток во 19:30 Влез СЛОБОДЕН   Традиционалниот предновогодишен концерт на Градски дувачки оркестар ќе се одржи на 15 декември во сала 25 Maj, со почеток во 19:30 часот. Оркестарот е формиран во март 2006 година, на иницијатива на Град Скопје и […]