Алтернатива Настани

“ЛАЈКА” доби котел, донација од активистите

  Активиститe за заштита на животни уште еднаш на дело ја покажаа својата голема хуманост. Тие денес донираа котел и негова инсталација за бездомните кучиња во ЈП Лајка.   Котелот веќе е поставен и ќе биде пуштен во употреба, па кучињата кои транзитираат во прифатилиштето “Лајка„ ќе имаат топол престој оваа зима за време на […]