Вести Македонија Став Ударни вести

ДОМ: Борбата против корупцијата мора да биде врвен приоритет

  На вчерашната седница на Централниот одбор на зелената партија ДОМ се дискутираше за актуелната политичка состојба, за активностите на ДОМ на домашен и меѓународен план и за планот на активности на партијата во следниот период.         Ставот на ЦО на ДОМ е дека фокусот на политичко дејствување мора да биде на […]