Алтернатива Настани

Промоција и изложба на „Ветерната приказна“ во Мала станица

  Промоција на „Ветерната приказна“ на Ника Гавровска придружена од изложба на илустрациите за книгата на Наташа Андонова, на 12ти април 2023 година (среда), во 19:00 часот, во Мултимедијалниот центар Мала станица на Националната галерија на Република Северна Македонија.   „Ветерната приказна“ е дел проектот Патиштата на хероите поддржан од програмата Креативна Европа на Европската […]