Алтернатива Настани

“2 во 1”: Стенд ап вечер со Миро и Чедо

  Публиката ќе има можност да ужива на 31 мај со почеток во 20 часот, во Јавна Соба (Public Room), во два соло настапи на стенд ап комичарите од колективот Кабаре Кабает, во соработка со Златен заб. Премиерно “Мојот живот, Калакурница”, соло шоу на актерот и stand up комичар Мирослав Петковиќ, познат и како Чика […]