Categories: Алтернатива, Настани, Ударни вести

Министерство за култура: 1,8 милиони денари за Вевчанскиот карневал 2024

  Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска беше во работна посета на Општина Вевчани, каде што со градоначалникот Спасе Кочовски потпишаа…

Read More