Алтернатива Македонија Настани Ударни вести

Жито Лукс со донација за Црвен крст по повод Светскиот ден за борба против гладот

  Со донација на свои производи на Црвениот крст Скопје, Жито Лукс го одбележува Светскиот ден за борба против гладот. Компанијата донира производи од своето портфолио, лебови, колачи и брашно за ранливите групи и семејствата што се наоѓаат во неповолна социјална состојба. Донираните производи ќе бидат распределени преку мрежата на канцеларијата на Црвениот крст.   […]