Алтернатива Настани

Литера: Како децата се запознаваат со предизвиците на животот преку литературата

  Дебата на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците во животот преку литературата“ ќе биде организирана вечерва во 19.30 часот во Europe House Skopje, во рамките на Меѓународниот фестивал за литература и илустрација за деца „Литера“. На дебатата свои размислувања ќе споделат: проф.д-р Весна Мојсова-Чепишевска, проф.д-р Владимир Мартиновски, психологот Христина Стефановска и Искра Димковскаод […]