Categories: Алтернатива, Настани

Поетесата Николина Андова-Шопова на поетски фестивал во Братислава

  Македонската поетеса Николина Андова-Шопова беше претставена на поетскиот фестивал „Арс поетика“ (Ars Poetica) во Братислава, Словачка. Избор од нејзината…

Read More