Вести Македонија Ударни вести

Спасовски им оддаде почит на бранителите на спомен обележјето во Берово

  Денеска министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски заедно со директорот на  Бирото за јавна безбедност  Сашо Тасевски, градоначалникот на општина Берово,  Звонко Пекевски, претседателката на Одборот за подигање на спомен обележје, претставници од  Владата на Република Северна Македонија, претставници од Одделот за специјални полициски операции  и семејствата на бранителите присуствуваа на откривањето на спомен обележје […]