Алтернатива Настани

КАФЕ КИНО во летното кино „Мирно лето“ на Кинотека

  Во рамки на манифестацијата „Скопско лето“ ќе се одржи и добро-познатото КАФЕ КИНО и ќе од 9-ти до 14-ти јули.   Кафе Киното ќе се одржи согласно протоколите за одржување на настани во летното кино „Мирно лето“ на Кинотека на С. Македонија, а карти ќе може да се купат на благајната на Кинотека на Македонија […]