Вести Македонија Настани

ЛАЈКА: Внимавајте на своите миленици овој топол период

  Топлиот бран кој што ја зафати нашата држава, но и регионот, има несомнено големо влијание врз сите животни. Јавното претпријатие за благосостојба на животните скитници Лајка во овие жешки денови уште еднаш апелира граѓаните да внимаваат на своите миленици, особено кучињата. Во овој период, грижата и заштитата од топлото време е важно за превенција […]