Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

На клиниката ТОУРАЛЕЦ првпат изведена операција на колено со помош на робот

  Денес на ТОАРИЛУЦ првпат со асистенција на робот беше изведена операција на артроза на колено со дегенеративни промени.  …

Read More
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Успешно изведена операција на 17-годишно момче со коска од починат донор

  На Клиниката за ортопедија при ТОАРИЛУЦ беше оперирано 17 годишно момче со тумор на десната подлактица, информираат од Министерството…

Read More