Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Османи во Берлин го врачи првиот пасош издаден во амбасада

  Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, работната посета на Берлин, ја искористи за да ја врачи првата издадена патна исправа, изработена врз основа на податоците добиени со новиот современ систем поставен во повеќето амбасади низ дипломатската мрежа на Северна Македонија.     „Нема веќе долги рокови, непотребни трошоци и непријатности. Отсега и информациите за […]