Алтернатива Настани

18 издание на Летниот Академски Курс во организација на БЕСТ Скопје ова лето!

  Алката што недостасува во сечиј студентски живот! Овој настан, кој што прерасна во децениска традиција, е синоним за врвно студентско комплементарно образование, стручно доусовршување, но и интеркултурно запознавање со млади луѓе од сите краеви на Европа. Вакви несекојдневни искуства се клучен дел од академскиот живот без кои не може целосно да се заокружи студентското […]

Алтернатива Вести Македонија Настани

Летен Академски Курс во организација на БЕСТ-Скопје повторно ова лето

  Можноста за образовно надоградување и културен развој е сон на секој студент! Искуствата од меѓународен карактер преку коишто студентите ги прошируваат нивните познанствата низ цела Европа, и воедно го надополнуваат своето стручно познавање во областа на нивните студии, се есенцијални за секој амбициозен студент!   Токму затоа БЕСТ Скопје, преку настани каков што е […]