Алтернатива Настани

Изложба на карикатури и перформанс на Лука Лагатор во галерија ОСТЕН

  Вечерва, 30 јуни со почеток во 20 часот, во галерија ОСТЕН ќе биде отворена изложба на карикатури на познатиот карикатурист од Црна Гора – Лука Лагатор. Насловот на изложбата е „Сизифов пат“ и ќе биде отворена со перформанс од карикатуристот.         На изложбата ќе бидат изложени 30 карикатури од Лагатор од […]