Алтернатива Настани

Ноќна музејска тура во Музеј на современа уметност

  Ноќна музејска тура во Музеј на современа уметност, во вторник на 12 јули, во 20 часот, заедно со кустос Бојана Јанева.   Ќе имате ретка можност со личен водич да посведочите на креативната работа на нашите ексклузивни гости, светски познатите уметници Артур Жмијевски и Павел Алтхамер, информираат од МСУ.         Во […]