Алтернатива Вести Македонија Настани

Во ЛАЈКА рекордни 111 стерилизации/кастрации во ноември

  И покрај тешката финансиска состојба во која се наоѓа претпријатието, и предизвиците со кои се соочуваат вработените во ЈП ЛАЈКА секојдневно, во недостаток на ресурси за работа и неисплатени плати, тимот на ЈП ЛАЈКА максимално и професионално се вложува во остварување на успеси.   Во изминатиот месец ноември се спроведени 111 стерилизации/кастрации на бездомни […]