Алтернатива Музика и Филм Настани

Вечерва во КИНОТЕКА: “Журнал за Желимир Жилник” и “Невини волшебници”

  Денес на програмата на Кинотека:   21 ДЕКЕМВРИ (СРЕДА) 18:00 ч. ЖУРНАЛ ЗА ЖЕЛИМИР ЖИЛНИК (Ž Ž Ž / Journal about Želimir Žilnik)   Документарен филм, Србија 2021, 90 мин., колор, ДЦП Режија: Јанко Баљак (Janko Baljak) Возрасна категорија: 14 години Влезница: 100 денари         21 ДЕКЕМВРИ (СРЕДА) 20:00 ч. НЕВИНИ […]