Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

“Македонија памети, никогаш да не се повтори“ – 69 години од Битолскиот архив

  Со изложбата на документи и фотографии на тема: “Македонија памети, никогаш да не се повтори“, посветена на македонските Евреи,…

Повеќе