Алтернатива Настани

Изложба на млади модни дизајнери “La Mode En Peinture” од Институтот “Изет Цури”

  На 30 јуни, во просторите на Интернационален Институт за мода ‘‘Изет Цури‘‘ во Старата Чаршија – Скопје, ќе се одржи изложбата „La Mode En Peinture“.     На изложбата ќе бидат изложени делата на студентите, младите модни дизајнери, од оваа академска година на овој Институт за мода.  *** По своето повеќедецениско работење во најстарата […]