Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Долговите кон извршителите застаруваат, а каматите не смеат да го надминат долгот

  Уставниот суд одлучи да не поведе постапка за Законот за изменување и дополнување на Законот за облигациони односи и Законот за…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Отпис на камати за 150.000 лица од ранливите категории

  Претседателот на Владата, Зоран Заев денеска на прес-конференција го презентираше Предлог-законот за отпис на камати и репрограмирање на долгови…

Повеќе