Categories: Вести, Изјави, Македонија, Статуси, Топ теми, Ударни вести

Кристијан Бундовски: Започна да свири симфонијата “Живот”

  “Започна да свири симфонијата “Живот”, за која што се надевам се сеќавате нема изгубено тоналитет повеќе од година дена.…

Повеќе